Køl Bar & Bistro - Logo
Meny
Åpningstider

‍Mandag - Fredag:
‍
16:00 - 23:00 (kjøkken 21:00)

‍Lørdag:
‍
16:00 - 23:30 (kjøkken 21:30)
‍
Søndag:
‍
Stengt

Vi tar juleferie fra 22. desember til og med 2 januar, takk for mange fine besøk i 2024 og vi ser frem til å ta dere godt imot i 2025 :)

God jul og godt nytt år til alle fjerne og nære :)

Terrasse
Hvor er vi?
Våre restauranter
GlassSydGlød
Køl Bar & Bistro - Logo

Åpningstider

‍Mandag - Fredag:
‍
16:00 - 23:00 (kjøkken 21:00)

‍Lørdag:
‍
16:00 - 23:30 (kjøkken 21:30)
‍
Søndag:
‍
Stengt

Åpningstider i Julen 2024

Vi tar juleferie fra 22. desember til og med 2 januar, takk for mange fine besøk i 2024 og vi ser frem til å ta dere godt imot i 2025 :)

God jul og godt nytt år til alle fjerne og nære :)

Våre restauranter

Glass - LogoSyd - LogoGlød Vinbar - Logo
Meny
Terrasse
Hvor er vi?
Reservér bord
Vinkart
Drinkmeny
Gavekort
Til toppenLes AperitifsEntréesLes PlatsPlats PrincipauxDessertsLes FromagesUkens 3-retterDrikke

Meny

Snacks

Beinmarg

195,-
surdeigsbrød
Bone marrow with sourdoug bread
M, L, G, Su

Charcuterie

235,-
Ett utvalg spekemat, cornichons & brød
Salami, cured meats, cornichons & bread
G(hvete), SU, E , L, M, SEL, SE

Ansjos

215,-
Grillet brød & smør
Anchovy Grilled bread & butter
G(hvete), SU, L, M, F(ansjos)

Hjemmelaget brød med smør

65,-
smør
Home made bread &  butter
Laktose, Melk, Sulfitt, Gluten(hvete)

Huître

1 stk 55,- 12 stk 600,-
Østers, sitron & Mignonette
Oysters, lemon & Mignonette
Bløtdyr, Sulfitt

Entrées - Forretter

Snegler

225,-
12 stk Urtesmør & brød
12 piece Snails, herb butter & bread
Sulfitt, Bløtdyr(snegle), Laktose, Melk

COQUILLES ST-JACQUES

245,-
Gratinert kamskjell
Gratinated Scalllops
(Su, Se, E)

SJØKREPS

295,-
Sjøkreps, Urtesmør
Langoustine, Herb Butter
(SK, SU, M, L, SEL)

Fiskesuppe

225
Reke, dagens fangst, blåskjell, julienne grønnsaker
Shrimp, catch of the day, mussels, julienne vegetables
SK, Su, M, L, G, B, F

Blomkål

225,-
Nøttesmør hollandaise
Cailiflower with  hollandaise
(L, M, SU, SEL, G) .

Les Plats

Japansk a5 Wagyu

690,-
110g
110g

Burger

325,-
Ost, chili mayo, Jalapeño, bacon, sprøstekt løk, fries, aioli. Glutenfri / Vegansk / Vegetar +10,- Bytte til Søtpotetfries +20,-
Cheese, chili mayo, Jalapeño, bacon, crispy onion fries, aioli. Glutenfree / Vegan / Vegetarian +10,- Change for Sweetpotatofries +20,-
G (hvete), L, M, E, SO

Plats Principaux

Piggvar

515,-
Grillet pastinakkpuré, sukkererter, gulerøtter, Reddalpotet,Sandefjordsmør
Grilled parsnip puré, sugar snap peas, carrots, Reddal potatoes,Sauce Sandefjord
(M, L, Su, F(Piggvar)

Dagens Fangst

495,-
Dagens garnityr
Catch of the day

CONFITERT ANDELÅR

425,-
Brokkolini, asparges, timan og rosmarinbakte poteter, appelsinsaus
Brokkolini, asparagus, thyme & rosmary baked potatoes,orange sauce
(M, L, SU, SEL, G)

Moules Frites

395,-
Blåskjell, persille, hvitvin, hvitløk, sjalottløk, fries & aioli
mussels, parsley, white wine, garlic, fries & aioli
(B(blåskjell) E, Su, Se, M, L)

Oksekjake

450,-
Rotgrønnsaker, brokkolini, potetpuré, rødvinssaus.
BEEF CHUCK Root vegetables, brokkolini potato purée, red wine sauce
(M, L, Su, Sel)

Entrecôte

495,-
Aspargesbønner, tomatsalat, timan og rosmarinbakte poteter,kremet peppersaus.
Haricot verts, tomato salad, thyme & rosmary baked potatoes, creamed peppercorn sauce.
(M, L, Sel, Su)

Desserts

Crème Brûlée

165,-
L, M, E, SU

Sjokolade fondant

155,-
Sorbet
Chocolat Fondant with sorbet
M, L, E, G (hvete)

Les Fromages

Plateau à fromage

225,-
Ostefat med dagens utvalgte oster
Cheeseplate with todays selection of cheese
Melk

45 g bit

65,-
Se tavle for oster (M, L) 65 per bit
See blackboard for selection (M, L) 65 per piece
Melk

Petit Chef 3-retter

Vi tilbyr dessverre ikke ukens 3-retter denne uken.

Drikke

Drikke

Flere typer mineralvann, øl og cider - både med og uten alkohol
No items found.

Vin

Se vårt rikholdige vinkart for vin på glass & flaske
Se vinkart

Drinker

Vi har de fleste klassikerne i vårt barkart
Se drinkmeny
Køl Bar & Bistro - Logo

Køl Bar & Bistro

Torget 1, 6413 Molde915 67 325post@kølmolde.no
Facebook - IkonInstagram - Ikon

Åpningstider

‍Mandag - Fredag:
‍
16:00 - 23:00 (kjøkken 21:00)

‍Lørdag:
‍
16:00 - 23:30 (kjøkken 21:30)
‍
Søndag:
‍
Stengt

Åpningstider i Julen 2024

Vi tar juleferie fra 22. desember til og med 2 januar, takk for mange fine besøk i 2024 og vi ser frem til å ta dere godt imot i 2025 :)

God jul og godt nytt år til alle fjerne og nære :)

Snarveier

Reservér bordMeny
Vinkart
Drinkmeny
TerrasseGavekortHvor er vi?Personvern

Våre restauranter

Glass - LogoSyd - LogoGlød Vinbar - Logo
Nettside av
Tingh - Logo