Om oss
Køl, kokkens lekegrind.
KØL Molde åpnet 17 februar 2019 med Kjøkkensjef Erik Reite i spissen. Mye har endret seg på de første årene våre, men nå har vi endelig funnet ett konsept som passer oss perfekt! Køl Bar & Bistro.
Lokale råvarer, rause portioner og ett omfattende vinkart.
Vi ønsker å ha ett vinkart med viner fra de klassiske regionene og nye spennende områder.
Menyen endres rundt hver andre måned og vi prøver så godt det lar seg gjøre å finne lokale råvarer og bruke disse til å sette sammen en liten, men spennende meny.
![Lokale råvarer](https://cdn.prod.website-files.com/62345a6486057f47918954e0/6299f0a5b093bf577b38e4b2_C3E4FA2D-B55C-4E25-B5A2-39E209E08516_1_105_c.jpeg)
![øye for detalj](https://cdn.prod.website-files.com/62345a6486057f47918954e0/6299efd9b81a3237f087d6b0_k%C3%B8l%20vikomar%20winter.png)
![Dj](https://cdn.prod.website-files.com/62345a6486057f47918954e0/6299f06b5a08f76aae98f01d_47980E3C-A262-49F1-B856-8902A8C756F7_1_105_c.jpeg)
![Inspirasjonstur](https://cdn.prod.website-files.com/62345a6486057f47918954e0/629a013bc03fbad0e9c9ec33_D3133663-85E9-476D-B95B-9C65F951D6C3_1_105_c.jpeg)